Hæklenåle

Hæklenåle: Hvilke hæklenåle skal man vælge?

I denne kategori finder du disse typer hæklenåleAlmindelige hæklenålehækle nåle med lyshækle nåle til børn og hækle nålesæt. De findes både i aluminium, træ og i stål.

Hæklenåle i træ: Disse indeholder primært birk, som faktisk er et godt og solidt materiale. Sammenligner man med bambus f.eks. er birk langt stærkere. Det er med dette materiale, nemt at forme spidsen så tilpas skarp – at det giver en stor fordel når man skal i gang. Er nålene lavet af træ, sikrer man også, at man kan hækle nærmest helt lydløst.

Skån fingre, håndled og hænder med en god hæklenål

Der er voldsomt mange forskellige slags hæklenåle på markedet til en meget lav pris. Specielt på Rito er udvalget stort. Har du gigt eller problemer med fingre, håndled eller hænder? Så fortvivl ikke, for der findes faktisk ergonomiske hæklenåle der skåner dine fingre, hænder og håndled! Du finder dem alle lige her – og priserne starter fra kun 36 kr.!

Hækle nåle – normalpris: 249,- NU: 99,- !

KnitPro Hæklenåle til lave priser

Knit Pro er står for materialer i allerhøjeste kvalitet til ganske billige priser. I over 6 år har de været en af de absolut førende producenter af strikkepinde og hæklenåle til det store hækle- og strikkemarked i hele verdenen.

Fordelen ved at købe at købe udstyr af mærket Knitpro er, at du kan være sikker på, at kvaliteten er i top. Det er underodnet om du sidder med et stort eller lille projekt, så er det utrolig vigtigt at have en hæklenål, som er behagelig at arbejde med og som ligger godt i hånden. På denne måde har du også nemmere ved at undgå hækle-skader.

– Priserne starter fra kun 15 kr. så her kan absolut alle være med! Se de absolut laveste priser lige HER.

Hæklenåle på tilbud

Hæklenåle fra KnitPro

Tunesisk hækling udstyr

Tunesisk hækling eller hakning er en gammel håndarbejdsteknik, der kan beskrives som en blanding mellem hækling og strik. Er man nybegynder inden for hækling, er det faktisk et godt sted at starte! Der er nemlig mange fordele ved tunesisk hækling fremfor traditionel hækling og strik. Det er ganske nemt at lære teknikken, arbejdet vokser hurtigt og der er ingen masker, der kan løbe undervejs. Tilmeld kan du let lave et hav af flotte mønstre ved bare at bruge et nøgle garn og en hakkenål. Priserne på udstyret starter omkring 20,- kun, så det er også billigt at komme i gang.

KLIK HER FOR AT SE UDSTYRET

Se også vores side om strikkepinde HER

Kom til oversigten over andet tilbehør her