Strikke og Hæklekits

Billige Strikke og Hæklekits

Her finder du alt om strikke og hæklekits. Det vil sige, samlede færdigpakker – lige til at gå i gang med. De bedste tilbud finder du umiddelbart hos Elmely Design og hos FikseFingre hvor priserne starter helt nede fra kun 59 kr. for et komplet sæt. Der er også en del sæt til fine og sjove figurer, dyr, karklude, drømmefangere og meget mere! Priserne er godt nedsatte så du får faktisk 10 – 40% rabat på de fleste ting derinde! Se mere HER

Elmely Design

Elmyly’s design er virkelig smukt og stilfuldt! Ja faktisk nærmest unikt, så shopen er bestemt et besøg værd, uanset om du skal bruge strikke eller hækle kits, garn, tilbehør eller lignende. Priserne er fortsat også meget rimelige, samtidigt med man får meget værdi for pengene når man handler her. Kvaliteten er helt i top på de strikke og hæklekits vi har prøvet fra dem.

Fiksefingre

Fiksefingre fører både strikkekits og hæklekits. Priserne starter fra omkring 10 kr. pr. hæklekit, så der er nogen for alle stort set. Udover det så har de virkelig mange fine og anderledes kits på siden! Se dem lige HER.

Se også vores side om strømpegarn lige her