Garnudsalg

Garnudsalg – Her er der rig mulighed for at spare mange penge på garn!

Garnudsalg og tilbud: Der kan være mange penge at spare på garn når man køber det på nettet. Der er kommet en del forskellige garnbutikker til de senere år, som meget ofte har tilbud eller udsalg på netop garn! Det kan eksempelvis være på alpaca garn, dropsgarn, bomuldsgarn, økologisk garn, strikkegarn og mange andre slags garn. Man kan derfor finde garn til stort set alle formål. Det kunne så være til strikning, hækling eller andre kreative formål. Det er kun fantasien der sætter grænser i forhold til sammensætning, type garn og selve strikke / hækle projektet, da der virkelig er utallige muligheder i denne dejlige verden! Altid store muligheder for at finde garnudsalg!

Vi har samlet de bedste tilbud her på siden!

Garn kommer i mange forskellige kvaliteter og typer. Uld, hamp, viskose, bomuld, alpaca, økologisk og mange flere. Man finder det ofte garn tilbud eller garn udsalg. Økologiske garn vinder dog mere og mere frem i dag, da der er meget fokus og interesse for bæredygtighed og økologi. Det er specielt i form af tøj og tilbehør til børn. Man kan få garn i alle afskygninger samt i mange forskellige tykkelser. Der findes derudover også multi farvede garntyper. Garn tilbuddene finder man i stor stil på Rito og mange andre garnshops! Lige nu kan man få op til 80% rabat på siden! Det får man dog ofte derinde 🙂

Klik her for at se alle tilbud på garn

Rabatter og garnudsalg!

Garn er en form for basisvare og som regel udgår garn ikke hvert måned eller hvert halve år som en del andre varer gør – som eksempelvis tøj gør. Der er naturligvis nye garnkollektioner med nye farver hvert år cirka, men de udgår ikke som sådan. Du kan stadig få masser af rigtig gode tilbud på garn, hvor du kan spare helt op til 60% nogle gange på en bred vifte af garn. Sædvanligvis vil besparelsen dog ligge på omkring 25-40% rabat på langt de fleste garnnøgler. Det er faktisk stort set umuligt ikke at finde noget med over 10% rabat på – helt generelt for de forskellige garn typer. Så er det bare med at kigge løs her på siden. Og med fordel lige her!

Hvis du står nu med et strikke eller hækle projekt som kræver en god portion garn, kan du altså spare mange penge, ved at købe det på tilbud / udsalg og gerne købe for over 299 eller 399, da dette er fragtgrænsen hos mange garnbutikker. Se flere garn tilbud her: Rito.dk

NYHEDER MED RABAT OG GARN UDSALG

 • 70% RABAT på Mayflower på Rito – KUN 9 KR. pr. stk. – Se dem her
 • Rabat på alt garn på Stofgiganten! Se det hele HER
 • På Rito får man helt op til 50% RABAT på ALT Järbo garn – Se det hele her
 • Rito har Himalaya med 39% RABAT – Du kan se det hele med 39% her
 • November 2019: BLACK FRIDAY 2019! Rabat på alle garnsider med op til 90%! Black friday hvor du får masser af rabat på garn.
 • Der er kommet en ny spændende butik på markedet, med et godt sortiment af garn og hobby udstyr. De har tilmed et stort udvalg af garn derinde. Priserne starter helt nede fra kun 10 kr. pr. garnnøgle!! Se de MEGET lave priser lige her: HobbyGarn

Find rundt på siden her

Herunder får du en hurtig guide til at finde lige det du er nok er ude efter:

 • Se de bedste tilbud lige nu i vores oversigt lige her
 • Se alt om hobbyartikler og håndarbejde mv. lige her
 • Se alt om garn tilbehør mv. lige her
 • Læs alt om alpakkaen og alpaca garnets unikke egenskaber her
 • Se alt om bomuldsgarn her
 • Læs om akrylgarn her

Se også Rito’s store udvalg her! De har altid garnudsalg!

Lidt viden om fibrene der bruges i garn

Garnudsalg på Garn Tilbud
Bomuld

Bomuld er et ganske blødt fiber, der vokser rundt om frøene på bomuldsplanten. Det består af næsten ren cellulose. Bomuld primært hvidt, men findes også i grønne og brune slags. Bomuldsfibrene er ofte spundet i garn eller tråde som bruges til at lave et luftigt og blødt tekstil, som er velegnet til sommertøj mv. Det er dog noget svagere end eksempelvis silke og hør. Dog er det noget mere slidstærkt end uld.

Hør

Hør er et fiber der kommer fra stilken af hør planten. Det er nok det stærkeste fiber der overhovedet findes! Hør fibre er bløde, glansfulde og bliver bare flottere med årene. Hør er mere behageligt at gå med i varmt vejr end eksempelvis bomuld. Dette er fordi at det absorberer fugt en del bedre og tørrer hurtigere.

Alpacauld – Alpakka uld

Alpakka uld / alpaca uld er et naturlig fiber der stammer fra dyret, Alpakaen. Den besidder en struktur som minder om en del om fåreuld. Dens blødhed kommer fra den lille diameter af fiberen som minder om merino uldens. Det er en blød, lækker, slidstærk, og silkeagtig naturfiber. Garn lavet af alpaca fibre er ikke nemme at filte og nopper ikke så let. Den kan være let eller tung afhængig af hvor hårdt den er spundet. Sammenligner man den med fåreuld, så er den både varmere og blødere – samt indeholder ingen lanolin – hvilket gør den hypoallergen. Læs mere om alpaca uldgarn her.

Mohair

Mohair uld kommer fra Angora geder og betragtes som en luksus fiber. Mohair garn er godt varmt, som f.eks. uld, men meget lettere. Det er også slidstærkt samt svært at filte. Mohair fibre har en karakteristisk glans skabt af den måde den reflekterer lyset på. Til trods for at det fra begyndelsen er en grov fiber er mohair normalt spundet til et meget let og blødt garn, hvilket kommer til udtryk i luftige og glansfulde modeller. Se
garnudsalg på mohair garn her.

Uld

Uld fibre er jo fra får og er relativt grove fibre. De bedste egenskaber er uldens modtagelighed overfor varme og dens evne til at filte, der kommer af overfladen af fibrene. Udseendet på ulden skifter afhængig af racen på fåret. Uld fra Merino fåret betragtes som den fineste uld type. Den er blød og pænt krøllet. Alt Merino uld fra DROPS garn, stammer fra Sydamerika og er fra får som IKKE har været udsat for Mulesing.
Ren ny uld er lavet af dyre uld og er ikke genbrugt fra eksisterende uld tøj. Uld der kan maskinvaskes er faktisk kemisk behandlet, for at mindske krøller på det yderste lag af fibrene. Se mere uldgarn her.

Silke

Silke er et fint og sammenhængende fiber lavet af tråde fra kokonen som silkelarven spinder. Mens silkelarven er dyrket, er vild silke eller tussah silken fra vildmarken. Silkefiberet er et af de stærkeste naturlige fibre og giver et rustikt og pænt garn. Det er super til at kombinere med andre fibre, især uld. Silke holder på varmen, absorberer fugt og er desuden også meget stærkt og stabilt når det er færdigstrikket. Det krymper eller vokser heller ikke. Silke bliver også meget smukt når det farves med naturlige farvestoffer. Se alt silkegarn og garnudsalg her.

Merceriseret bomuld (Superwash)

Merceriseret uld, svarer til den behandling der hedder “Superwash”. Det er bomuld der har været gennem en merceriseret behandling. Behandlingen giver trådene mere glans og gør samtidig fibrene stærkere. Samtidig tager det lettere imod farvestof og gør garnet mere slidstærkt. Behandlingen giver også udslag i at tøjet lettere holder formen. Desuden krymper det ikke i samme grad som traditionelt bomuld kan gøre.

Det har dog også en bagside der betyder en del. Det er nemlig ikke noget miljøvenligst produkt, da det har været igennem en kemisk process. Der er dog ikke nogen skadelig risiko for forbrugeren, men produktet mister også nogle af dets gode egenskaber vil mange mene. Se det her. Husk at klik dig ind via vores links længere oppe, for at komme direkte til garnudsalg.

OBS: Der benyttes cookies og links til andre webshops på denne side og undersider.