Strømpegarn

Strømpegarn – Hvilke egenskaber har det?

Der findes en hel række forskellige typer garn, som er velegnet til strømper. Disse fås endda til en meget lav pris. Læs mere her på siden om dem.

Strømpegarn findes i vildt mange forskellige kvaliteter og typer. En stor del af dem, finder du lige herunder. Vi har nemlig samlet de bedste strømpegarn og samtidig fundet de bedste tilbud på dem! Desuden finder du ligeledes tips mm. om garnet her på siden.

Se tilbud på dette garn lige her

Strømpegarn

Strømpegarn er et forstærket almindeligt garn. Det bevirker at det får egenskaber og fordele der gør, at det passer ideelt til strømper. Til dels er det behandlet sådan, at det kan vaskes i vaskemaskine. Til dels er det ofte blandet med andre fibre, der gør det ekstra slidstærkt. Garnet findes i et bred vifte af forskellige udformninger og farver.

Strømpegarnet har mange egenskaber

Fordelene ved at anvende strømpegarn til hækling eller strikning af strømper – fremfor at bruge traditionelt garn, er at garnet er mere slidstærkt. Man kan også sige, at det simpelthen bare er en forstærket udgave af almindeligt garn. Endvidere er en af de vigtigste fordele ved strømpegarn, at det er superwash behandlet. Superwash behandlet betyder, at garnet egner sig især godt til daglig brug. Derudover kan det tåle at blive vasket i vaskemaskine på op til 40 grader – uden at miste farve eller form.

Dette billede har en tom ALT-egenskab (billedbeskrivelse). Filnavnet er stroempegarn-garn-tilbud-300x300.jpg

Det billigste strømpegarn finder du her

Der er super tilbud på dette garn mange steder, men benyt disse links herunder, så kommer du til den laveste pris:

Strømpegarn er godt til hverdagen

Det specielle ved netop denne type garn, er hvordan mønstrets udseende. Der kan både være hurtige farveskift eller noget længere farveskift. Her er det fuldstændig op til dig selv at vælge hvilket type mønster, du bedst kan lide. Nogle foretrækker mange farveskift i en stor pærevælling, mens andre er til de mere rolige mønstre eller de helt traditionelle, ensfarvede i sort, grå eller hvid. Dermed bliver garnet og fremstillingen af strømper ofte til en smagssag, hvor man kan kreere og udtrykke sin helt egen stil.

Find det billigste og bedste strømpegarn her

Som de fleste nok ved, så kan et par hjemmestrikkede sokker være guld værd på en bidende kold vintermorgen, hvor de luner rigtig godt om fødderne og skaber lidt hygge.

Billigt kvalitets strømpegarn

Udover det, så er sokkerne også en forholdsvis let opgave at begive sig ud i, men som stadig vil skabe stor glæde hos modtageren. Dette skal især ses i lyset af det personlige arbejde, der er blevet lagt i det. Her i Norden er der ingen tvivl om, at vi er storforbrugere af hjemmestrikkede sokker, da vi kan gøre brug af dem i mere end 6 måneder om året. Derfor egner de sig også rigtig godt til at give i både fødselsdags- og julegave – til både
voksne og børn.

Du kan læse mere om strømpegarn her

Se også alt om uldgarn her